Informació Escola d´Estiu i Campus Triatló Ontinyent

campusontinyent

L’escola d’estiu + Campus triatló Ontinyent està destinat a xiquets i xiquetes des de els 6 fins els 16 anys. Els grups estaran agrupats segons l’edat, el nivell i els objectius dels xiquets.

Es tracta d’un programa complet d’activitats, jocs, tallers i esports en el qual els xiquets poden gaudir i divertir-se amb el triatló; en elles es realitzen programacions i ambientacions adaptats als diferents nivells maduratius, als seus gustos i inquietuds, amb els quals els xiquets se senten involucrats mentre es relacionen amb els seus companys.

Les activitats estaran preparades acordes a l’edat del xiquet/a, ja que l’Escola d’estiu + Campus es dividirà en diferents grups per a treballar segons les condicions físiques, els objectius i l’edat dels xiquets i xiquetes.

ESCOLA D’ESTIU
Per als xiquets mes xicotets, l’Escola Triatló Ontinyent organitza una Escola d’Estiu. Aquesta escola d’estiu serà lúdica amb metodologia jugada. Els xiquets realitzaran jocs tan en natació, com en bicicleta com en carrera. A mes, gaudiran de jocs tradicionals, contes motors, psicomotricitat, esports alternatius, tècniques de relaxació, etc.
Pel que fa als tallers, els mes xicotets realitzaran manualitats, seguretat vial bàsica, jocs populars, angles, dinàmiques de grup, etc.
Les activitats sempre aniran combinant-se per a la major diversió possible dels xiquets.

CAMPUS TÈCNIC
Per als xiquets mes majors, l’Escola Triatló Ontinyent organitza un Campus tècnic. A aquest campus es plantejaran moltes activitats relacionades amb l’esport i amb el triatló. Les activitats de natació, bicicleta i carrera a peu seran adaptats a l’edat i el nivell del xiquet/a, sempre amb la intenció de gaudir de cada activitat, al mateix temps que el xiquet es planteja els seus propis objectius a aconseguir.
Farem sortides i excursions a peu i amb bicicleta, sempre prop del poliesportiu, voluntàries i baix previ avís. Amb aquestes eixides gaudirem de la natura.
Els tallers per al grup del Campus seran mes tècnics. Farem tallers de nutrició esportiva, psicologia esportiva, exercicis funcionals, prevenció de lesions, mecànica de la bicicleta, biomecànica, etc. Sempre amb gent professional de la matèria.

Més informació en aquest enllaç

Noticias Relacionadas