Curso de perfeccionamiento en Triatlón en la UJI: práctica y entrenamiento

Curso-uji13

Abierta la matrícula para este interesente curso.

El curs de triatló va dirigit a aquelles persones que vulguin experimentar el triatló d’una forma recreativa, saludable i que vulguin millorar les seves qualitats esportives. Millorant i perfeccionant els aspectes tècnic – tàctics del triatló en els seus diferents segments, natació, ciclisme, cursa a peu, així com les transicions (acció de canviar d’un segment a un altre).

Professorat.

Vanessa Huesa. Directora Tècnica de la FTCV. Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat de València.

Vicent Beltran. Entrenador de Triatló nivell I pel Consell Valencià de l’Esport i la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana. Entrenador nivell II Federació Espanyola de Triatló.

Roberto Cejuela Anta. Director de l’àrea de formació de la FTCV. Professor de la Universitat d’Alacant. Doctor en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat d’Alacant.

Dates.

18, 19, 25 i 26 d’Octubre de 2013. Dies: Divendres i dissabtes.
Horari: Divendres de 17.00h a 21.00 h. Dissabtes de 9.00h a 14.00 h
Lloc: Pavelló poliesportiu, piscina i zona d’aire lliure de l’UJI.
Preu: Estudiantat, PAS, PDI i personal treballador d’empreses vinculades: 50 €. Familiars de primer grau de la comunitat universitària i empreses serveis UJI: 50 € SAUJI: 55 €. Altres col•lectius: 60 €
Places: 15 mínim i 25 màxim.
Avaluació: Avaluació contínua. Control d’assistència del 80% de les sessions. Exàmens teòrics.
Crèdits: 0,5 crèdits de lliure configuració
Durada: 18 hores.(14 pràctiques i 4 teòriques)

Inscripció.

Fins el 11 d’octubre al Servei d’Esports de l’UJI o a l’adreça web http://inscripcio.uji.es/

Noticias Relacionadas