Política de Privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT

En FEDERACIÓ DE TRIATLÓ I ESPORTS COMBINATS DE LA COMUNITAT VALENCIANA ens preocupem per la privacitat i la transparència.
A continuació, us expliquem en detall els tractaments de dades personals que realitzem, així com tota la informació relativa als mateixos.

Informació bàsica sobre Protecció de dades
cap: FEDERACIÓ DE TRIATLÓ I ESPORTS COMBINATS DE LA COMUNITAT VALENCIANA
finalitat: La correcta inscripció en els esdeveniments esportius desenvolupats per la FEDERACIÓ i / o Organitzadors associats o la inscripció en cursos formatius.

Atendre la seva sol·licitud i enviar-li comunicacions comercials

legitimació: Consentiment de l'interessat.

Execució d'un contracte.

destinataris: Estan previstes cessions de dades a: Clubs esportius associats.
drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats a la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a l'adreça del responsable del tractament
procedència: El mateix interessat.

El seu representant legal.

Informació completa sobre Protecció de Dades

  1. Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

FEDERACIÓ DE TRIATLÓ I ESPORTS COMBINATS DE LA COMUNITAT VALENCIANA.

G96208814.

C / AVIACION, 15 - 46940 - MANISES - VALÈNCIA.

963462649.

lopd@triatlocv.org.

  1. Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

En FEDERACIÓ DE TRIATLÓ I ESPORTS COMBINATS DE LA COMUNITAT VALENCIANA tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per tal de Realitzar l'organització i gestió dels participants en els esdeveniments, així com realitzar l'enviament d'invitacions a nous esdeveniments que s'organitzin, inclusivament, per via electrònica

No es van a prendre decisions automatitzades en base de dades proporcionades.

  1. Per quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades es conservaran mentre l'interessat no sol·liciti la supressió dels mateixos.

  1. Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Li vam indicar la base legal per al tractament de les seves dades:

  • Consentiment de l'interessat: Realitzar l'organització i gestió dels participants en els esdeveniments i realitzar l'enviament d'invitacions a nous esdeveniments que s'organitzin, inclusivament, per via electrònica
  • Execució d'un contracte: Atendre la seva sol·licitud
  1. A què destinataris es comunicaran les seves dades?

Les dades es comunicaran als següents destinataris:

  • Clubs esportius associats, amb la finalitat de per als fins anteriorment indicats, tenint ple coneixement de qui és el destinatari de la mateixa (organitzador), quina és la seva activitat i per a quina finalitat els utilitzarà. Qualsevol reclamació sobre inscripcions, incidències i devolucions es realitzarà davant l'organitzador de la prova. Així mateix, l'usuari consent la publicació via web dels resultats
  1. Transferències de dades a tercers països

No estan previstes transferències de dades a tercers països.

  1. Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en FEDERACIÓ DE TRIATLÓ I ESPORTS COMBINATS DE LA COMUNITAT VALENCIANA estem tractant, o no, dades personals que els concerneixin.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. Igualment té dret a la portabilitat de les seves dades.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, FEDERACIÓ DE TRIATLÓ I ESPORTS COMBINATS DE LA COMUNITAT VALENCIANA deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Quan es realitzi l'enviament de comunicacions comercials utilitzant com a base jurídica l'interès legítim del responsable, l'interessat podrà oposar-se al tractament de les seves dades amb aquesta finalitat.

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

En cas que senti vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l'exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es .

  1. Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que tractem en FEDERACIÓ DE TRIATLÓ I ESPORTS COMBINATS DE LA COMUNITAT VALENCIANA procedeixen de: El propi interessat o el seu representant legal.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, Premi l'enllaç per a més informació.plugin galetes

ACCEPTAR
Avís de galetes